ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

"Успехът обикновено идва при тези, които са твърде заети да го търсят."
Хенри Дейвид Торо

четвъртък, 22 юли 2010 г.

КАК ДА ЗАРАБОТИШ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ

Здравейте,
Работя съвместно с Тракийска Регионална Агенция за Контакти и Инициативи "Женина", най-голямата Агенция за Надомни доходи, кариера и печалби в България.

Работила съм като главен счетоводител дълги години и в момента практикувам същата професия.
Като търсех в Интернет варианти за заработване на самостоятелни доходи, попаднах на обявите на Агенция „Женина”, които бяха точно това, което търсех – програми как да започна една или друга дейност, която да ми носи приходи. Поисках повече информация и те ми изпратиха детайлни оферти и теми. Впечатлиха ме опитността и компетентността, които си личаха от всяка дума и тяхното добро и насърчително отношение, което видях от отзивите на другите клиенти и от собствената си кореспонденция с тях. Накратко, тук на едно място е събрано всичко, нужно на един човек, който почва от нулата, да успее: КАКВО да прави (какво се търси в момента), КАК да го прави (с професионалните стъпки на опитен бизнесмен, а не да губи време и средства докато се учи от грешките си, а конкурентите му превземат пазара), качествата и уменията, които са му нужни.

Нека Ви разкажа по-подробно за Агенцията:
Групата ТРАКИ „Женина“ ООД, „Надомно“ ООД и www.nadmno.forumy.eu вече 14-та година предоставя професионални бизнес консултации в областта на преференциалната приватизация, организацията на малкия и семеен бизнес. Друга основна насока в дейността и е подготовката на цяла поредица надомни програми за доход, кариера и печалби, която непрекъснато допълва с нови. Нейни клиенти са много регионални и национални фирми – подробната референт листа вижте тук: http://nadomno.forumy.eu/forum-f14/topic-t148.htm както и много хора, които с помощта на програмите са решили проблема с финансовата безизходица – списъкът от благодарни отзиви непрекъснато расте, можете да го видите тук: http://nadomno.forumy.eu/forum-f14/topic-t147.htm Това са повече от 89200 клиенти от цялата страна, в т.ч. 13500 собственици от преференциалната приватизация, 68000 кандидати за надомни доходи и около 8200 от контакти с електронна поща и интернет.

Програмите, които искам да Ви представя, са професионални постъпкови ръководства, но на достъпни за бедния българин цени. Изпитани са в практиката. Разработени са на базата на най-актуалните начини с които днес се изкарват пари у нас и по целия свят. Потенциалите им са неограничени. В програмите е заложено да започнете от това, с което разполагате (компютър, интернет, телефон, английски, двор, мазе, таван, стари вестници и списания, инструменти, и пр.). По някои от тях цената на програмата е единственият Ви разход, след което, изпълнявайки инструкциите в нея, започвате да развивате избраната дейност. Някои от тях носят доход още след първите 4-5 дни. Има също базисни програми за представителство по договор с Агенцията.

Агенция „Женина” може да Ви помогне на всяка стъпка във Вашия път към финансовата независимост. Нейната цел е Вашият успех.

А сега ще Ви представя първото предложение от поредицата за надомни доходи. За целта последвайте този линк: http://nadomno.forumy.eu/forum-f130/
ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ НА ТОЗИ ЛИНК
http://yankabalcheva12.blogspot.com/

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
От Поле за пускане


src="http://www.smart-list.com/images/baner01.gif"
border="0" width="468" height="60">

Няма коментари:

Публикуване на коментар